Een behandeling die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van de mannenhuid te voldoen. Doordrenkt met een mix van plantenextracten en vitamines, is deze gezichtstherapie niet alleen ontspannend, maar verjongt ze ook de huid, vaak geïrriteerd door het dagelijkse scheerritueel.

Deze stimulerende gezichtsbehandeling is gebaseerd op een aantal natuurlijke ingrediënten om de huid nieuw leven in te blazen. Berkensap, rijk aan vitamine C en B, hydrateert de huid en geeft haar energie terug. Vitamine C, een krachtige antioxidant, verhoogt de productie van collageen om de huid te verstevigen en tegelijkertijd te laten stralen. Olijfblad reguleert de olieproductie en remt de groei van bacteriën. Voeden, ontspannen en heel stoer de bindweefselmassage ondergaan.

Geralateerde producten

Deze verfrissende ooggel bevat cafeïne en ons exclusieve Micro Dermoxine Complex om wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen te verminderen. De innovatieve stalen applicator zorgt voor onmiddellijke frisheid terwijl u de huid rond de ogen zachtjes kunt masseren en de microcirculatie kunt stimuleren. 

 

 

 

Belangrijkste voordelen

 • Vermindert expressielijnen: dankzij het Micro-Dermoxine-complex, een dubbel peptide dat expressielijnen “remt en opvult”
 • Hydrateert op natuurlijke wijze: met hyaluronzuur met een hoog gewicht.
 • Vermindert wallen: dankzij de gecombineerde werking van cafeïne en organisch silicium.
 • Geeft energie aan de huid: Berkensap en sporenelementen zorgen voor extra vitaliteit, hydratatie, versteviging en helderheid en beschermen de huid tegen dagelijkse slijtage. Het heeft ook een verstevigende kracht met liftend effect dankzij de onmiddellijke aanspannende werking.

Dermatoloog en oogarts getest

Hoe te gebruiken

Masseer het product zachtjes rond de oogcontouren met de stalen applicator om de microcirculatie te stimuleren en de ogen op te frissen.

Breng ‘s ochtends en’ s avonds aan of op momenten dat u zich moe voelt en er verfrist uit moet zien.

Tip: Pas op dat u niet te veel product gebruikt of te dicht bij het oog aanbrengt, aangezien dit wallen kan veroorzaken.

Belangrijkste ingrediënten

 • Berkensap; Een stof die rijk is aan sporenelementen (Silicium, Selenium, Zink, Magnesium) en Vitaminen van de C & B Group
 • Hyaluronzuur (hoog gewicht); Gevormd met grote moleculen, werkt Hyaluronzuur met een hoog gewicht op de oppervlaktelagen van de huid om de opperhuid te rehydrateren, waterverlies te reguleren en de huid te beschermen tegen externe agressie
 • Micro-Dermoxine Complex; Exclusief voor Germaine de Capuccini, is Micro-Dermoxine Complex geïnspireerd op de micro-injecties van botox en collageen. Het werkt om lijntjes en rimpels op twee manieren te verminderen:
  1. Hexapeptiden neutraliseren en remmen micro-spanningen (veroorzaakt door dagelijkse gezichtsuitdrukkingen) om fijne lijntjes te verminderen.
  2. Pentapeptiden zijn minuscule microfragmenten van collageen die in de huid kunnen doordringen om de synthese van nieuw collageen in de rimpel te stimuleren.

Een actief hydraterende gezichtscrème speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, vaak verergerd door scheren. Herstelt het comfort van een volledig gehydrateerde huid, helpt de huid strakker te maken en vernieuwt de energie die verloren gaat door regelmatige dagelijkse activiteiten. Het is ook vooral goed voor mensen met gevoeligheid en huidirritaties die roodheid en jeuk veroorzaken.

De toenemende werkdruk van mannen, en met name de stress, het dagelijks scheren en omgevingsfactoren, betekenen dat hun huid lijdt, waardoor deze er grijs en vermoeid uitziet. Gelaatstrekken worden geaccentueerd, irritatie neemt toe en het verschijnen van tekenen van veroudering versnelt.

Hydra-Elements van Germaine de Capuccini is een actief hydraterende gezichtscrème speciaal voor mannen. Hydra-Elements, rijk aan berkensap en sporenelementen, herstelt het comfort van de volledig gehydrateerde huid, helpt de huid te verstevigen en vernieuwt de energie die verloren gaat door regelmatige dagelijkse activiteiten. Perfect voor de huid die normaal tot droog is. Voor degenen met gevoeligheid en huidirritatie – probeer deze crème – de rapporten die bij ons terugkomen, zeggen dat deze crème dit enorm helpt.

Een stimulerende anti-age-emulsie die effectief en snel werkt tegen tekenen van vermoeidheid. De huidtint wordt verbeterd, de hydratatie wordt hersteld en de huid krijgt haar vitaliteit en glans terug. Goed voor de huid die normaal is / neiging tot combinatie.

Powerage zorgt voor een onmiddellijke energielading voor een gestreste en vermoeide huid. De kracht tegen veroudering ligt in de krachtige ingrediënten van de nieuwste generatie:

 

 • Skin Recharge een energiebooster, een buitengewone combinatie van plantenextracten die het bio-energetische potentieel van de huid versterken, dit komt tot uiting in de huid die strakker is, diepe hydratatie en het herstel van een fris, stralender uiterlijk, de huid krijgt meer energie.
 • D-Tox Complex – een krachtig enzymatisch complex waarvan de eigenschappen de huid beschermen en verjongen en de huid helpen herstellen van veroudering veroorzaakt door vrije radicalen. Dit gebeurt door middel van een natuurlijk ‘cellulair recycling’-proces dat de huid helpt gifstoffen te verwijderen, waardoor het natuurlijke herstellend vermogen wordt hersteld. Dag na dag krijgt de huid een jeugdiger uiterlijk, worden rimpels verminderd en wordt de teint van de huid gladder en stralender.
 • GN Protect – een extract dat rijk is aan zink en genen beschermt. Werkt ook tegen glycatie – die wordt veroorzaakt door een teveel aan suiker in onze dagelijkse voeding, wat de huid aantast.
 • Berkensap – een stof die rijk is aan sporenelementen (silicium, selenium, zink, magnesium) en vitamines van de C & B-groep

Powerage zorgt voor een onmiddellijk gevoel van frisheid, met een licht smeltende textuur en een nieuwe stimulerende geur

Hoe te gebruiken

‘S Ochtends en’ s avonds zachtjes een kleine hoeveelheid in gezicht, hals en decolleté masseren. Vermijd het gebied rond de ogen.

Tip: je moisturizer moet na je serum worden aangebracht.

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit