rosacea

rosacea

Wat is mijn huid weer rustig geworden zeg!
Ik heb nu 2 keer een behandeling gehad voor mijn rosacea en heb nu ook een paar producten voor thuis. Niet normaal hoe snel dit gegaan is, ben er erg blij mee. Tot over 5 weken

overnight-kit

gezichtsbehandeling

Beste Bianca,

Ik heb een gezichtsbehandeling met fruitzuren gehad. Ik zou daarvan nog het resultaat doorgeven. De eerste dagen was me huid heel glanzend door de behandeling en voelde mijn gezicht ook zacht aan. Er kwamen ook een paar puisten naar boven, zoals werd verwacht. Nu het tien dagen later is, merk ik dat mijn gezicht heel schoon is en het voelt ook nog steeds zacht aan. De puisten die ik nu krijg zijn heel klein vergeleken met de puisten die ik vroeger kreeg. Verder zijn mijn poriën ook minder grof. Ik was mijn gezicht nu 2x per dag met dermo28 en het is een hele goede reiniger. Ik gebruik daarna ook een tonic en een dag- en nachtcrème.

Of mijn vlekken minder zijn geworden, kan ik niet echt concluderen, omdat ik van tevoren geen foto heb gemaakt om het te vergelijken. Over het algeheel ben ik er zeer tevreden mee. In de toekomst zal ik zeker nog een keer een gezichtsbehandeling bij jullie nemen.

 

 

anonieme-vrouw

Heerlijke ontspannende massage

Ik vond het een heerlijke ontspannende massage!Je hebt echt gouden handen!Je weet iemand meteen op zijn gemak te stellen en gaat voorzichtig te werk en waarschijnlijk door ervaring voel je goed aan wat prettig aanvoelt voor degene waar je mee bezig bent.Ik kom zeker een keer terug,mijn dank is groot.

anonieme-vrouw

Zeer tevreden

Aardig personeel, hygiënisch, ben zeer tevreden met het resultaat. Twee nagelprotheses, dus kan eindelijk weer zorgeloos open schoenen dragen.

anonieme-vrouw

Geweldig

Sandy is in 1 woord geweldig. Ze geeft veel persoonlijke aandacht, heeft kennis van zaken en gebruikt heerlijke producten. Heerlijk.

anonieme-vrouw

Wat een verschrikkelijke lieve vrouw

Verschrikkelijk veel spijt dat ik maar 30 minuten heb geboekt. Wat een verschrikkelijke lieve vrouw die Sandy! Ik ben er echt nog niet helemaal maar er is al ontzettend veel druk van mijn schouders af door de massage.

anonieme-vrouw

Goed en duidelijke uitleg

Weet heerlijk mijn wenkbrauwen en wimpers laten doen en wimperlift. Goed en duidelijk uitleg. Ziet er weer op en top uit.

anonieme-vrouw

I’ll be back

Een heerlijke behandeling gehad van Sandy. Vertelt wat ze gaat doen, wat ik kan verwachten en waar het goed voor is… I’ll be back!

anonieme-vrouw

Mijn gezichts is veel rustiger geworden

Sinds ik hier regelmatig kom voor de gezichtsbehandeling, is mijn gezicht veel rustiger geworden. Alle onzuiverheden worden verwijderd en daarna genieten van een lekker masker en kleine nekmassage. Sandy is een kundige specialiste, zorgzaam en met humor. Aanrader!

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit