De meest uitzonderlijke en geavanceerde antiverouderingsbehandeling van Germaine de Capuccini, gelanceerd in 2020

Timexpert Neo Age, een nieuwe generatie, geavanceerde therapie voor lijntjes en rimpels. Een zeer effectieve behandeling die ongeëvenaarde resultaten biedt bij het verminderen van de lengte en diepte van rimpels. Idealiter genomen als een kuur van drie behandelingen en gecombineerd met een specifiek thuiszorgprogramma, laten de bewezen resultaten een verbetering van 43% * zien. Neo Age combineert zijn exclusieve formule met een effectieve massagetechniek op basis van Facial Yoga en Facial Cupping, wat bijdraagt ​​aan de effectiviteit van deze behandeling.
* Onderstaand resultaten worden ondersteund door de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Valencia
43% Verbetering van de lengte en diepte van dynamische en statische rimpels
100% Gladdere huid
87% Dichtere huid
90% Minder diepe rimpels
100% Vervaagde rimpels
43% Sommige rimpels zijn volledig verdwenen
Geralateerde producten:

Voor een huid met zichtbare lijntjes en rimpels en die normaal / droog is. Een prachtige crème, met een lichte aquatische bloemige geur die effectief werkt tegen rimpels met buitengewone resultaten. Gebruik dag en nacht.Combineer met Age Cure voor een maximaal resultaat.

 

 

 

Biedt bewezen dramatische resultaten in 30 dagen, een intensief nachtprogramma dat gedurende 30 dagen moet worden ingenomen om rimpels te verminderen en te elimineren. Bevat 3 producten met eenvoudig te volgen toepassingsadviezen. Wetenschappelijk bewezen door de Universiteit van Valencia, Faculteit der Geneeskunde om rimpels met 43% te verminderen.

 

 

Lancering van deze nieuwe thuiszorgbehandeling met 20% korting op de 4 thuiszorgproducten die deel uitmaken van dit resultaatgerichte programma voor het verminderen van rimpels.

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit