In het hart van deze behandeling ligt ons unieke en exclusieve complex, V-Matrix. Met slapheid in de huid die begint in de diepste lagen, werkt V-matrix aan de wortel van het probleem om de dermis opnieuw op te bouwen en te herstructureren, waardoor de huid van binnenuit wordt getransformeerd.

Hoewel zichtbare tekenen van veroudering optreden vanaf de leeftijd van 30-35 jaar, toont onderzoek aan dat slapheid  optreedt in de diepere lagen van de huid 10 jaar voordat dit zichtbaar wordt. Timexpert Lift and Contour kan worden gebruikt om een ​​slappe huid en gebrek aan volume te corrigeren, maar ook om het proces te vertragen voordat het begint.

Het belangrijkste ingrediënt in deze behandeling is V-matrix. Exclusief ontwikkeld in de Germaine de Capuccini-laboratoria, versterkt het de dermale ondersteuningsmatrix voor een natuurlijk liftend effect. Bovendien stimuleren calcium en glucose de productie van hyaluronzuur op de dermis, waardoor de dichtheid van de huid toeneemt, terwijl er een constante hydratatiereserve blijft. Gezuiverde oligosacchariden herstellen de elastinevezels, terwijl actieve peptiden collageen, elastine en eiwitten reactiveren, essentieel voor het opbouwen van een sterke structuur van de dermis.

Geralateerde producten:

Een krachtig serum dat de gezichtscontour lift, strakker en opnieuw definieert, boordevol zeer actieve ingrediënten en geformuleerd om op de meest dramatische manier vanuit de huid te werken.

Gebruik: Breng na het reinigen een paar druppels aan op de handen en masseer in het gezicht, de hals en het decolleté met opwaartse liftbewegingen en breng daarna een geschikte vochtinbrengende crème aan.

TIP – De Supreme Definition Cream past hier perfect bij.

 

Deze geavanceerde vochtinbrengende crème herstructureert de ondersteuningsmatrix van de huid om de gezichtscontouren te liften, te verstevigen en opnieuw te definiëren en tegelijkertijd voor intense hydratatie te zorgen.

Een diep hydraterende crème die de gezichtscontouren strakker, steviger en liftend maakt. Onze eerste anti-verouderingscrème met Alpha-Gel-technologie die een lichte film vormt om de huid te beschermen en te liften vanaf de eerste toepassing. Bij langdurig gebruik worden de gelaatstrekken opnieuw gedefinieerd, wordt de huid strakker en worden lijntjes en rimpels gladgestreken.

Belangrijkste ingredienten

  • Alpha Gel-technologie: genereert een delicate film die de huid beschermt en zorgt voor een liftend effect.
  • V-Matrix: herbouwt de structuur van de dermis om diep in de huid te herdefiniëren en stevig te maken.
  • Calcium en glucose: stimuleren de productie van hyaluronzuur om een ​​constante hydratatiereserve te bieden.

Bewezen resultaten

Na 1 maand gebruik toonden tests aan:
Een stevigere huid 86%
Meer verjongde huid 75%

Zelfevaluatietest uitgevoerd bij vrijwilligers tussen 37 en 66 jaar die  gedurende een maand Supreme Definition Cream en Vector Lift Firmness Serum gebruikten.

 

Deze rijke crème versterkt de kwetsbare opperhuid om de huid van de hals en het decolleté te liften, strakker te maken en opnieuw te verstevigen.
Omdat de huid van de nek kwetsbaarder is dan het gezicht, kan deze sneller verouderen. Deze crème is ontworpen met een specifieke moleculaire structuur om het verlies van stevigheid rond de nek te voorkomen en te corrigeren. In slechts drie weken verstrakt, verstevigt en herdefinieert het losse huid.

Bewezen resultaten

Na 1 maand gebruik toonden tests aan:
Minder slapheid en verslapping van de onderkin. 94%
Rimpels minder zichtbaar 80%

* Zelfevaluatietest bij 111 personen tussen 40 en 69 jaar *

Belangrijkste ingredienten

  • V-Matrix: bouwt de structuur van de dermis opnieuw op om de nek van diep in de huid opnieuw te definiëren en te verstevigen.
  • Calcium en glucose: stimuleren de productie van hyaluronzuur om een ​​constante hydratatiereserve te bieden.
  • Edelweissbloem: een krachtige anti-oxidant die beschermt tegen vervuiling en UV-straling. Het helpt ook om het collageenproductiesysteem van de huid te behouden.

 

 

 

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit