Een mix van natuurlijke plantenextracten en oliën gecombineerd met exclusieve technologieën om het stratum corneum te herstellen; de buitenste laag van de huid die gevoeligheid creëert bij beschadiging. De natuurlijke afweermechanismen van de huidcellen worden gestimuleerd, waardoor het tolerantieniveau van de huid wordt verhoogd en een geruststellend en rustgevend gevoel wordt geboden.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • Oryza Sativa (Rice Bran Oil): een ontstekingsremmend ingrediënt dat verzacht en hydrateert
 • Lupine: versterkt de opperhuid om de afweerbarrière van de huid te herstellen en beperkt waterverlies.
 • Maïsolie: heeft een krachtig desensibiliserend effect. Het werkt om de reacties te verminderen die worden veroorzaakt door de meeste chemische of thermische agressies die de huid lijdt.
 • Exclusief defensief complex: combineert een scala aan natuurlijke plantenextracten zoals rozemarijn, thee, zoethout, kamille en calendula om een ​​kalmerende en ontstekingsremmende werking te bewerkstelligen

Resultaten

95,5% heeft meer comfort en een kalmere huid

89% heeft na 1 behandeling verminderde tekenen van gevoeligheid

* Zelfevaluatietests bij 22 personen met een gevoelige huid

Deze rijke vochtinbrengende crème is perfect voor een droge / zeer droge en gevoelige huid. Bevat rozemarijn, thee, zoethout, kamille en arnica om de huid te kalmeren en kalmeren, terwijl maïsolie een de-sensibiliserend effect heeft. 

Een gevoelige huid behandelen

Om een ​​gevoelige huid langdurig te behandelen, moeten we niet alleen de huidige irritatie verzachten, maar ook het beschadigde stratum corneum versterken om toekomstige gevoeligheid te voorkomen. So Delicate is een hypoallergeen assortiment dat is ontwikkeld om de gevoelige huid langdurig effectief te behandelen door de beschermende barrière te versterken. Het verhoogt de tolerantie van de huid, zodat deze na verloop van tijd minder gevoelig wordt.

Belangrijkste voordelen van tolerantie-rijke zorg

 • Verzacht onmiddellijk de huid.
  Defensief complex:  bevat rozemarijn,  thee, zoethout, kamille, arnica en calendula om een ​​kalmerende, kalmerende en ontstekingsremmende werking op de huid te geven.
 • Voorkomt dat de gevoeligheid terugkeert
  Fyto-actief lupine-extract Versterkt de opperhuid om de afweerbarrière van de huid te herstellen en waterverlies te beperken.
 • Desensibiliseert de huid.
  Maïsolie Desensibiliserend effect. Vermindert de reacties die worden veroorzaakt door de meeste chemische of thermische agressies die de huid lijdt, omdat het een rustgevend, gladmakend en verlichtend effect heeft.

Waarom krijgen we een gevoelige huid?

Het stratum corneum is een laag op het huidoppervlak boordevol lipiden en eiwitten. Het werkt als een barrière en biedt de huid weerstand tegen fysieke en omgevingsinvloeden. Wanneer het stratum corneum verzwakt, ontwikkelt de barrière barsten, waardoor externe irriterende stoffen de huid kunnen binnendringen en zo gevoeligheid veroorzaken.

Aanbevolen voor

Zeer / zeer droge huidtypes die lijden aan symptomen van gevoeligheid, waaronder:

 • Zeer droog, schilferig en / of jeukend
 • Reactieve huid (op producten / weersomstandigheden / aanraking)
 • Zichtbare gebroken haarvaten
 • Hobbels in de huid
germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit