Na slechts 1 behandeling heeft 100% van de klanten een meer gehydrateerde huid *. Dit wordt bereikt door onze unieke “Hydractive” -mix van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en natuurlijk bronwater uit de Izumo Yumura thermische bron in Japan. Jouw huid is voorzien van het natuurlijke genezende vermogen om vocht vast te houden.

Door hyaluronzuur te combineren met thermaal water uit een vulkanische bron, zal deze gezichtsbehandeling de huid die aan uitdroging lijdt, voeden, herstellen en beschermen. De belangrijkste ingrediënten zijn onder meer 3 soorten hyaluronzuur (hoog, gemiddeld en laag molecuulgewicht om waterverlies te reguleren, het afweersysteem van de huid te versterken en de dermis diep te hydrateren.  Vulkanisch Japans thermaal water is rijk aan voedingsstoffen om de huid te kalmeren, voeden en hydrateren.

Geralateerde producten

Dit diep hydraterende serum is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de vette huid en de mannenhuid. 3 gewichten van hyaluronzuur werken van het huidoppervlak naar de diepere lagen, corrigeren uitdroging en voorkomen dat het opnieuw optreedt.

 

 

 

Actief ingrediënt (hyaluronzuur)

 • Grote moleculen (hoog gewicht) vormen een film op de epidermis om vocht vast te houden en zo het waterverlies te reguleren.
 • Middelgrote moleculen (gemiddeld gewicht) versterken het afweersysteem van de huid.
 • Kleine moleculen (laag gewicht) dringen door tot in de dermis om diep te hydrateren. Dit verbetert de soepelheid en stevigheid van de huid.

Bewezen resultaten

Zelfevaluatietests bij 46 mannen en vrouwen lieten de volgende resultaten zien:

 • 84% heeft een meer gehydrateerde, stralende en stralende huid
 • 86% heeft een zachtere en stevigere huid
 • 80% merkte dat hun rimpels vervaagden

Belangrijkste voordelen

 • Hydractieve formule betekent 100% hydraterende activiteit.
 • Genereert een fijne, transparante laag die waterverlies tegengaat.
 • Voortdurend gebruik helpt het natuurlijke hydratatiesysteem van de huid te herstellen en te beschermen.
 • Diepere hydratatie resulteert in een gladdere, soepele en flexibele huid, vervaagde rimpels en meer helderheid.

Aanbevolen voor

Geschikt voor alle huidtypes die hydratatie nodig hebben. Dit serum hydrateert zonder vettigheid te veroorzaken en kan daarom worden gebruikt op een vette, acne-achtige huid of huid met littekens. Perfect voor de mannenhuid vanwege de lichte, gemakkelijk opneembare textuur. (Aanbrengen na het scheren). Geurvrij.

Een intensief hydraterende crème om uitdroging te corrigeren en te voorkomen. Deze crème bevat een hoog, gemiddeld en laag gewicht van hyaluronzuur en levert vocht aan elk niveau van de huid, waardoor deze comfortabel, soepel en voller wordt. Verkrijgbaar voor normale tot extreem droge huidtypes.

Zijn intelligente formule heeft twee hoofdacties:

 1. Trekt gemakkelijk in de huid en zorgt voor onmiddellijke hydratatie
 2. Beschermt en herstelt het hydratatiesysteem van de huid en leert het toekomstige uitdroging te voorkomen.

Belangrijkste ingredienten

 • Hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht herstelt hydratatie en waterverlies
 • Hyaluronzuur met een gemiddeld molecuulgewicht versterkt de afweer van de huid
 • Hyaluronzuur met laag molecuulgewicht hydrateert diep en verbetert de soepelheid, stevigheid en dichtheid van de huid.
 • Thermaal water uit de Izumo Yumura-bron in Japan, is verrijkt met voedingsstoffen om het hydratatieniveau te verhogen en de huid opnieuw te beleven

Hoe te gebruiken

‘S Ochtends en’ s avonds zachtjes een kleine hoeveelheid in het gezicht, de hals en het decolleté masseren. Vermijd het gebied rond de ogen. Als je het Hyaluronic Force Serum of een ander serum gebruikt, breng dan de moisturizer aan na het serum.

TIP – Tijdens het rehydratatieproces, terwijl de zuurmantel zichzelf herstelt, kan uw huid een beetje strak aanvoelen. Gebruik in deze periode geen crème meer, het herstelproces duurt een paar dagen en al snel zal uw huid comfortabel aanvoelen zonder enig gevoel van beklemming.

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit