Gebruikmakend van ons exclusieve Micro-Dermoxine Complex® en Azarole Buds, zijn de resultaten direct zichtbaar na deze 30 minuten durende flash-behandeling. Lijntjes en rimpels worden opgevuld en wallen worden verminderd, waardoor de oogcontouren worden verjongd.

Het gebied rond de ogen is meestal het eerste gebied dat veroudering vertoont, omdat de huid zo kwetsbaar is. Deze intensieve therapie maakt gebruik van de volgende ingrediënten om lijntjes en rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen:

  • Micro-dermoxine Complex®: Een exclusieve combinatie van hexopeptiden en pentapeptiden met een specifiek antirimpeleffect dat de microdimensionale spanningen in het gezicht neutraliseert en collageen-microfragmenten levert die de rimpels opvullen.
  • Pro-Collagestine Fill: exclusief voor Germaine de Capuccini. Gewonnen uit de bloem van Brede Mafane. Het is in staat om collageen en elastine te verhogen om de natuurlijke vulling van de huid intensief te bevorderen. Verbetert de stevigheid van de huid. Verwijdering van onvolkomenheden.
  • Azarole Bud: Minimaliseert wallen en verbetert de microcirculatie.

Geralateerde producten:

Een hydraterend oogmasker om fijne lijntjes te behandelen en tegelijkertijd donkere kringen en wallen te verminderen. Geavanceerde aqua-technologie zorgt ervoor dat actieve ingrediënten snel de huid penetreren voor zichtbare resultaten in slechts 20 minuten.

Dit hydraterende masker wordt gebruikt in onze professionele Timexpert Rides Collagen Boost Eye-behandeling en bevat ons exclusieve Micro-Dermoxine Complex om de effecten van micro-spanningen (die expressielijnen veroorzaken) te verminderen en Azarole-knop om donkere kringen en wallen te corrigeren.

Bewezen resultaten

In slechts één maand na aanmelding *:
Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd86,67%
Tekenen van vermoeidheid verminderd93,33%
Een stevigere, meer uniforme huid92,89%
Wallen onder de ogen lijken minder zichtbaar95,83%
Een stevigere, meer uniforme huid92,89%
Meer stralende huid100%
Oogcontour van nieuw leven ingeblazen met een jeugdige, meer uitgeruste blik86,7%
* Effectiviteitstests op 30 vrijwilligers van 36-65 jaar.

Belangrijkste ingredienten

  • Micro-Dermoxine Complex (exclusief voor Germaine de Capuccini): neutraliseert op natuurlijke wijze expressielijnen die worden veroorzaakt door dagelijkse gebaren in het gezicht.
  • Aqua-gel zorgt voor intense hydratatie om de oogcontouren te verjongen en te verlichten.
  • Azarole Bud: verbetert de microcirculatie en bevordert de afvoer om wallen te minimaliseren en donkere kringen te verminderen

Hoe te gebruiken:

Verwijder voorzichtig uit het sachet en breng 1 pleister per oog aan volgens de contour.

Laat 20 – 30 minuten intrekken.

Tip: Je kunt evt. vóór het masker een kleine hoeveelheid oogcrème aanbrengen om de resultaten te verbeteren.

De eerste crème die kan liften, herstructureert het hele gebied rond de ogen – inclusief de bovenste oogleden.

Hoe te gebruiken:

Voor het beste resultaat moet de crème worden gebruikt met de meegeleverde zamak-metalen stimulator. In combinatie met onze aanbevolen massagetoepassing verbetert het de penetratie van het product en stimuleert het de microcirculatie om de resultaten te verbeteren.

Massage A:
1. Verspreid het product
2. Cirkelvormige drukpunten
3. Wissen van rimpels

Massage B:
1. Afwisselende strijkmassageapparaat / vingers.
2. Afwisselende lissages massager / vingers (alleen boven).
3. Knijpen van stimulator / duim (alleen bovenaan).
Reinig de stimulator na elk gebruik met een tissue.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Alpha-Gel-technologie; een diep hydraterend ingrediënt dat de huidstructuur verbetert en een beschermend filmlaagje creert als een tweede huid, om de opperhuid te beschermen tegen milieuvervuiling. Het vergemakkelijkt ook de penetratie van de actieve ingrediënten waarmee je de effectiviteit vergroot.
  • Blefaroplex; Blefaroplex, exclusief voor Germaine de Capuccini, bestaat uit een combinatie van botanische ingrediënten die de synthese van collageen en elastine verbeteren en tegelijktijd de effecten van glycatie voorkomen.
  • Chromocorrigerende pigmenten; Deze spelen een belangrijke rol bij het verkrijgen van een heldere en open oogcontour. Ze hebben het vermogen om bepaalde kleuren weer te geven, waardoor een onmiddelijk correctie-effect wordt bereikt. De “traanvallei” wordt verlicht, de blauwachtige/roodachtige kleur van de wallen onder de ogen worden geneutraliseerd, de matte en doffe toon verdwijnt en ingevallen ogen zien er jeugdiger en frisser uit. Omdat deze formule werkt als een pigmentcorrector, helpt het om een gezonde tint te bereiken zonder make-up.

 

 

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit