“Wat geweldig dat jij een (Full)Brazilian/Hollywood overweegt. Natuurlijk is zo’n down-under behandeling akelig spannend, maar geen zorgen: Je bent in goede handen en wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt. ‘Na eenmaal glad ben je het scheren zat!’

 

 

Welke behandeling wil ik down-under?

(Full) Brazilian / Hollywood waxen: €36  of sugaring €44
Kies jij voor een ‘als ik het doe, doe ik het goed’  methode dan worden alle haartjes weggehaald. Dit wordt de Full Brazilian of Hollywood genoemd.

Als je wilt dat er een klein streepje achterblijft spreek je van een brazilian. Maar vergeet dit niet aan te geven want als wij eenmaal begonnen zijn, ben je in ‘no time’ silky smooth!

 

 

G-String waxen: €30  of sugaring €36
Kies jij voor deze behandeling dan kies je ervoor om net als bij de brazilian wel ook de bilnaad mee te nemen maar hier laat je nog wat meer achter op de venusheuvel. Als je de stap te groot vindt of omdat je denkt dat het te pijnlijk gaat zijn, kun je ervoor kiezen om deze methode te ondergaan. Uit ervaring kunnen wij je zeggen dat als je eenmaal deze behandeling hebt gehad en je aan de behandeling/ons bent gewend dan is de volgende stap een feit.

 

Bikiniwax: €25 of sugaring €29
Hier haal je alleen de haren weg die bij het dragen van een bikini of badpak zichtbaar zijn.

 

 

 

 

 

Ik heb mijn keus gemaakt, wat moet ik weten?
Hoe lang moeten de haartjes zijn?
De aangeraden lengte van de haartjes is 0,5 tot 1,5 centimeter, een lengte die gemiddeld staat aan 2 weken niet scheren. Voor de eerste keer is het zo dat hoe langer het haartje is hoe makkelijker en pijnlozer de behandeling zal zijn dus wees niet bang om de haartjes 2 weken te laten groeien.

Handige weetjes als voorbereiding op de behandeling

De eerste keer is het gevoeligst en deze weetjes kunnen jou helpen bij een goede voorbereiding die de behandeling een stuk pijnlozer maken

  • Begin enkele dagen van tevoren met het scrubben van het te ontharen gebied. Zo komen de haartjes net iets losser te zitten, waardoor wij de behandeling makkelijker kunnen uitvoeren en jij nog langer plezier zult hebben van je gladde huidje.
  • Mocht jij een hele lage pijngrens hebben dan kun je gerust een half uurtje voor de behandeling een paracetamol innemen om de scherpe kantjes eraf te halen
  • Zorg ervoor dat je niet ongesteld bent want dan reageer je sowieso wat gevoeliger
  • Smeer je de dag van behandeling niet in met een bodylotion of dergelijke

Na jouw wax/sugar behandeling
Na je Brazilian Wax zal je huid waarschijnlijk nog 30 minuten rood blijven. Let dus op dat je geen ‘schurend’ ondergoed draagt naar je afspraak om irritatie van de huid te voorkomen. Het is aangeraden 24 uur na je behandeling zonnebaden/zonnebanken en chloor te vermijden. Scheer niet tussen afspraken, zodat je ingegroeide haartjes voorkomt én je tweede wax (na ongeveer 4 weken) makkelijker en minder pijnlijk zal zijn.” Boek deze dan ook gelijk in dan kom je in het juiste ritme en wordt dit ritueel een behandeling waarbij je lekker kunt kletsen en lachen en voordat je het weet alweer klaar bent met een vrijwel pijnloze behandeling.

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit