Ontharen met suikerpasta van Skin Candy: het nieuwe sugaren of zogezegd Candying 🙂

Scandinavian Skin Candy is een 97,7% natuurlijk, professioneel en met xylitol verrijkt en gepantenteerd ontharingsmerk uit Finland. Xylitol is een ingrediënt dat anti-bacterieel en schimmelwerend is. Verder zorgt de xylitol in deze suikerpasta dat de huid intens gehydrateerd wordt en zijn de producten alkaliserend. Dit betekent dat de natuurlijke pH-waarde van de huid op peil wordt gehouden. Omdat xylitol water naar het celoppervlak trekt, helpt het om het lichaam van allergenen en andere verontreinigende stoffen te ontdoen.
Naast het verwijderen van de haartjes worden ook alle dode huidcellen verwijderd (werkt exfoliërend).
Omdat dit een bijna 100% natuurlijk product is zijn er (in principe) geen reacties op de huid.

De belangrijkst voordelen:

  1. Doordat de suiker water bevat, hecht deze niet aan de huid, maar alleen aan de dode huidcellen en haren. Al zou je 10 keer over hetzelfde gebied heen gaan met de suiker, dan nog kun je de huid niet beschadigen.
  2. De suiker is op kamertemperatuur (tot maximaal 35°C)  dus kan de huid niet verbranden.
  3. De suiker wordt tegen de haargroeirichting in gemasseerd tot diep in de haarschacht, zodat de suiker om het haarzakje heen hecht, en wordt met de haargroeirichting mee verwijderd. Op die manier is er weinig kans op afgebroken haartjes omdat je de follikel niet beschadigt en ontstaat er veel minder irritatie, zwelling en roodheid.Al met al; wij willen jou ook ervan verzekeren dat als je eenmaal voor candying kiest, er geen weg meer terug is naar harsen/waxen of traditioneel suikerontharen. Zo uniek zijn de producten dus en hebben wij dit zelf mogen ervaren tijdens de trainingen.
   De tarieven liggen wel iets hoger als het harsen/waxen maar dit is dan ook niet bepaald een gewone manier om haarloos te worden. Je krijgt hier een gladde, mooie en gezonde huid voor terug! En door dit te stimuleren werken wij ook met abonnementen zodat jij verzekerd bent van een gave, gladde en gezonde huid!
   De hele maand januari kun jij kennis maken met deze manier van ontharen. Op alle lichaamsbehandelingen krijg jij nu 10% korting en halen wij gratis de haartjes op de bovenlip weg!

   

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit