OVER ONZE SMART FACIALS:

Heb jij last van een droge-, vette-, vochtarme- of een gecombineerde huid?  Of heb jij misschien last van couperose, pigmentatie, acne, verstopte poriën? Is jouw huid onrustig of is deze dof? Heb jij last van rimpels of begint het volumeverlies toe te nemen? Zijn jouw contouren niet meer zo scherp zichtbaar? Zit je veel op je telefoon, achter je tablet of computerscherm?
Hmm… horen wij jou al denken. Ik heb van meerdere dingen last. Daarom nu de SMART FACIALS!
Hoe werkt dit?
Als jij via onze website een afspraak maakt voor een SMART FACIAL van 50, 65 of 80 minuten ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail voegen wij een link toe van onze smart salon quiz. Wij vragen jou deze in te vullen zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op jouw treatment om de beste resultaten te kunnen behalen.

 

In deze quiz wordt o.a. gevraagd naar jouw 1-2 belangrijkste skin concerns, wat jouw ideale huidwens is, of jouw huid gevoelig is, allergiën zijn voor bepaalde ingrediënten. Op basis van jouw antwoorden gaan wij een behandeling op maat samenstellen en krijg jij tevens per mail het advies om thuis verder je huid te verbeteren met de vegan producten welke je kunt mixen met de hoogwaardige actieve ingrediënten om jouw behandeling op maat voort te zetten.

  • SMART FACIAL 50 MIN: € 70
  • SMART FACIAL 65 MIN: € 85
  • SMART FACIAL 80 MIN: € 100
Keer op keer kunnen wij samen een behandeling geheel naar jouw wens aanpassen voor het tijdsblok dat jij hebt gereserveerd. Wil jij alleen werken aan 1 à 2 huidproblemen? Wil jij ook wat extra ontspanning (het is tenslotte jouw ‘me-time’)? Wil jij het beste uit jezelf en uit de behandeling halen?
Plan jouw afspraak en doe de quiz dan gaan we samen aan de slag!

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit