Ayurveda Abyangha Massage: De ayurvedische massage met warme olie is een weldaad voor het lichaam en de geest. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van effleurages. de massage verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, Bestrijdt o.a. stress, vermoeidheid en slapeloosheid. (60 min)

Honing massage: Een krachtige bindweefselmassage die de huid voedt en regenereert. De huid voelt na de behandeling stevig en zijdezacht aan (dit is ook een geweldige techniek in een anti cellulite, detox of bodyshape programma).(45/60 min)

Deep Tissue Massage, Ontspanningsmassage: 30/45/60 minuten

Jade Massage: Een nieuwe dimensie in massage. Jade oefent op het lichaam een fenomenale kracht uit. Deze massage harmoniseert en herstelt het lichaam. Een massage met effect op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus. Jade steen, hard als een rots, zacht als het zand en snel als de wind, forever free. (60 min)

Zwangerschapsmassage: Een bijzondere massage op onze speciale massagetafel met uitsparingen. Bij een gezonde zwangerschap vanaf 14 weken tot de bevalling of in overleg met de arts/verloskundige. De massage verlicht klachten als rugpijn en beenkramp en zorgt het ervoor dat je beter in je vel zit. In de laatste drie maanden is de massage vooral gericht op het verminderen van klachten als bekken- en rugproblemen, vocht vasthouden en een slechte nachtrust. (60 min)

Aroma Massage: Een heerlijke massage met een speciaal voor jou gemengde massageolie met diverse etherische oliën. (60 min)

Cupping Massage: Massage met silicone cups, die een vacuüm op de huid creëren, de massage stimuleert de bloedcirculatie, ontspant, ontgift, en geeft nieuwe energie. Ook deze techniek is geschikt voor een anti cellulite, detox of bodyshape programma. (30/45/60min)

Kruiden/Zoutstempel Massage: Een massage met zout packs die worden geplaatst op de acupressuur punten van de meridianen. Het lost blokkades op en laat energie weer vrij stromen door het hele lichaam. (30/45/60 min)

Hotstone Massage: Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. (30/45/60 min)

 

 

 

gdc_logo
provoet-klein-wit
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane