WAT/WIE IS GERMAINE DE CAPUCCINI

Carmen Vidal
oprichter van Germaine de Capuccini

Carmen was een van de eerste vrouwen die een revolutie teweegbracht in de schoonheidsindustrie. Geboren in 1915, een tijd waarin het voor vrouwen moeilijk was om te studeren, volgde ze een opleiding in verpleegkunde, fysiotherapie en scheikunde. Haar onstuitbare wens om effectieve remedies te creëren die verschillende huidproblemen behandelden (een toen nog onbekend concept) leidde tot de geboorte van Germaine de Capuccini huidverzorging in 1964.

Meer dan 50 jaar uitmuntendheid in professionele huidverzorging.

Germaine de Capuccini, opgericht in 1964, is verantwoordelijk voor enkele van de belangrijkste doorbraken in huidverzorgingstechnologie en blijft tot op de dag van vandaag een van ‘s werelds belangrijkste huidverzorgingsmerken, die trouw blijft aan zijn oorspronkelijke waarden van professionaliteit, kwaliteit, innovatie en integriteit.

EEN PERSOONLIJKE BENADERING VAN HUIDVERZORGING
Wij geloven niet in ‘one size fits all’. Je huid is zo uniek dat hij individueel moet worden behandeld. Veel van deze producten zijn ontworpen om niet alleen een specifiek huidprobleem te behandelen, maar ook een specifiek huidtype, zodat jij de juiste resultaten uit jouw huidverzorging haalt.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jou? Probeer onze online huidverzorgingsexpert om uw persoonlijke routine te vinden.

Milieu- en sociale verplichtingen

Al onze producten zijn ontwikkeld met het grootste respect voor het milieu en we werken er altijd aan om onze sociale verplichtingen na te komen. Onze natuurlijke ingrediënten zijn ethisch verantwoord en niets is ooit op dieren getest.
Meer informatie

Onze laboratoria

Met een van de meest geavanceerde onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatielaboratoria in Europa, creëert Germaine de Capuccini hun prestigieuze formules met de meest geavanceerde actieve ingrediënten en cosmetische technologie. We hebben de controle over alles wat er in onze producten zit en onze huidverzorgingsexperts en wetenschappers werken volgens farmaceutische productienormen en testen elk product rigoureus om de kwaliteit en effectiviteit ervan te garanderen.

Al onze producten en behandelingen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek dat heeft geleid tot het ontstaan ​​van enkele van ‘s werelds meest spraakmakende formuleringen.

GEZICHTSTHERAPIËN
Hieronder een greep uit onze gezichtstherapiën maar belangrijker is: Je boekt skincare Germaine 60, 75 of 90 minuten. Uiteraard kun je bij de opmerkingen een voorkeur aangeven en online de beautyquiz invullen. Aan de hand van o.a. deze gegevens gaan wij samen bekijken welke behandeling het meest geschikt is en waar jouw huid nu behoefte aan heeft

 • Oxygenerende gezichtsbehandeling tegen vervuiling voor een verstikte huid
 • Natuurlijke gezichtsbehandeling om de gevoeligheid te kalmeren en te corrigeren
 • Diep hydraterende gezichtsbehandeling voor de vochtarme huid
 • Een versterkende gezichtsbehandeling voor een vermoeide, gestreste huid
 • Zuiverende gezichtsbehandeling om vettigheid en puistjes te verminderen
 • Stoere maar ontspannende, helende en stimulerende gezichtsbehandeling
 • Neo-Age de meest geavanceerde therapie om lijntjes en rimpels :te bestrijden
 • Lift & Contour gezichtsbehandeling om gelaatstrekken op te heffen en opnieuw te definiëren
 • Anti-glycatie gezichtsbehandeling verrijkt met pure vitamine C en Ume-extract
 • Collageenboost oogbehandeling om wallen, lijntjes en rimpels te verminderen: 30 minuten. Deze oogbehandeling is ook als supplement bij een gezichtsbehandeling te boeken van 60, 75 of 90 minuten.
 • SKINCARE BY GERMAINE 60 MIN: € 92
 • SKINCARE BY GERMAINE 75 MIN: € 112
 • SKINCARE BY GERMAINE 90 MIN: € 126
:

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit