Met de speciale henna wenkbrauwverf van Mrs. Highbrow (Dyotics) krijg je hele scherpe wenkbrauwen. Omdat niet alleen de haren worden geverfd, maar ook de huid. De schaduw zal 4 tot 5 weken op de haren zitten en 5 tot 14 dagen op de huid. Je hoeft dus gedurende deze tijd geen wenkbrauwmake-up te gebruiken.

WENKBRAUWHENNA IN VERSCHILLENDE TINTEN

Mrs.Highbrow heeft voor elke wenkbrauw en elke huidskleur een passende tint. Ons assortiment varieert van licht en asblond tot warm en donkerbruin. En zelfs tot bijna zwart met de nieuwste tint Raven van Dyotics. Het maakt niet uit hoe licht de gebruikte kleur is, het resultaat is altijd behoorlijk intens. Dus heb je liever een natuurlijk resultaat of heb je hele lichte wenkbrauwen, dan is het misschien beter om voor gewone kleurstof te kiezen.

WENKBRAUWHENNA OF GEWONE KLEURSTOF?

Weet jij niet zeker wat voor soort wenkbrauwverf jij wilt? Geen probleem! Boek een patch test en bespreek dan  gelijk tijdens de pre-sessie met de specialist welke behandeling het beste bij jou past.

WANNEER KIES JE NIET VOOR HENNA?

  • Bij een zeer vette huid verdwijnt de henna dan snel van de huid
  • Als u zeer blonde wenkbrauwen of een zeer bleke huid heeft
  • Als je al erg donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haren hoeven immers niet meer geverfd te worden en een print op de huid is niet nodig.
  • Als je huid geïrriteerd is, of met wonden in en rond de wenkbrauwen
  • Als u allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
  • Als u ooit een allergie heeft gehad na het aanbrengen van een henna-tatoeage
  • Als u na de behandeling veel tijd in de zon wilt doorbrengen
  • Bij zwangerschap

Het is belangrijk dat u jouw wenkbrauwen de avond na de behandeling niet schoonmaakt. Het is in ieder geval het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings zorgen er ook voor dat de kleur vervaagt.

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit