OVER ONZE HUIDVERBETERENDE/VERJONGENDE BEHANDELINGEN:

In het kader van de huidverbetering/verjonging werken wij met tijd. Zo kun je kiezen voor een behandeling van 60-, 75- of 90 minuten. Wil jij gericht werken aan verbetering/verjonging maar ook een stuk ontspanning of wellness? Wij vinden het heel belangrijk om jou een behandeling op maat van je wensen, mogelijkheden en budget aan te kunnen bieden.
Wij zijn een Cosmedisch Instituut, en onze specialisaties liggen dan ook vooral in onze Esthetische verzorgingen (voor basis huidverzorging kun je ook bij ons terecht maar deze vindt je onder ‘basis verzorging’).
N.a.v. de intake en de huidanalyse zullen wij luisteren naar jouw wensen en een eerlijk advies geven over de aan jou geadviseerde behandeling(en).
  • Standaard bestaat een behandeling van 60 minuten uit: reinigen, tonifiëren, exfoliëren, tonifiëren, serum, masseren, masker, afsluitcrème
  • Wil je bijvoorbeeld ook een clinical peeling om een specifiek probleem aan te pakken (zoals bijvoorbeeld Rosacea, Acne of microneedling ? Kies dan voor 75 minuten.
  • Wil jij op een effectieve manier aan je huid werken maar toch ook even heerlijk kunnen genieten van ‘me-time’ (bijv. een uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté, hand of voetpakking en massage) reserveer dan 90 minuten.
Keer op keer kunnen wij samen een behandeling geheel naar jouw wens aanpassen voor het tijdsblok dat jij hebt gereserveerd
Onder het kopje ‘huidverbetering/verjonging’ zie je welke losse behandelingen en modules wij allemaal aanbieden. Kom je er niet uit, vraag het ons gerust!
gdc_logo
provoet-klein-wit
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane