OVER ONZE HUIDBEHANDELINGEN:

In het kader van de verzorging van de huid en deze een enorme oppepper te geven werken wij met tijd. Zo kun je kiezen voor een behandeling van 60-, 75- of 90 minuten. Wil jij gericht werken aan het verbeteren/verjongen van de huid, deze in goede conditie te krijgen en laten stralen? Maar ook een stukje ontspanning of wellness?
Wij vinden het heel belangrijk om jou een behandeling aan te bieden op maat van jouw wensen, mogelijkheden en budget.
Wij zijn een Cosmedisch Instituut, en onze specialisaties liggen dan ook vooral in onze Esthetische verzorgingen
N.a.v. de intake en de huidanalyse waarbij er een 3D huidscan wordt gemaakt, zullen wij luisteren naar jouw wensen en een eerlijk advies geven over de aan jou geadviseerde behandeling(en).
  • Standaard bestaat een behandeling van 60 minuten uit: reinigen, tonifiëren, exfoliëren, tonifiëren, serum, masseren, masker, afsluitcrème
  • Wil je bijvoorbeeld ook een clinical peeling om een specifiek probleem aan te pakken (zoals bijvoorbeeld Rosacea, Acne of microneedling ? Kies dan voor 75 minuten.
  • Wil jij op een effectieve manier aan je huid werken maar toch ook even heerlijk kunnen genieten van ‘me-time’ (bijv. een uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté, hand of voetpakking en massage) reserveer dan 90 minuten.
Keer op keer kunnen wij samen een behandeling geheel naar jouw wens aanpassen voor het tijdsblok dat jij hebt gereserveerd
Onder het kopje ‘huidbehandelingen’ zie je welke huid modules wij allemaal aanbieden. Kom je er niet uit, vraag het ons gerust!
germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit