Door onze arts worden alleen fillers gebruikt die degelijk onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in jouw gezicht vlakker worden, minder opvallen en krijg je een mooie gladde huid.

Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling zullen jouw lippen voller en meer uitgesproken zijn.

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in je huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zul je dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Filler 1ml: €350,-

Filler 2ml: €650,-

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit