HIGH TECHNOLOGY by HONY BEAUTY

Tijdens onze stralende huidbehandelingen kunnen wij gebruik maken van het DTI-SYSTEM.

Dit medisch-esthetische apparaat brengt de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau. Veilig, pijnloos en resultaatgericht. Deze non-invasieve en pijnloze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid. Denk aan huidveroudering, rimpels en verslappingen, maar het is ook uitermate geschikt voor het verbeteren van een acne huid of een huid met roodheden.

De opperhuid, de lederhuid en het onderhuidse bindweefsel krijgen de werkstoffen die ze nodig hebben. Het verbetert de resultaten van elke behandeling, is geheel pijnloos, biedt onmiddellijk resultaat en heeft geen bijwerkingen. Synergyage behandelingen met dit toestel in kuurvorm geven onvoorstelbaar resultaten.

Wat is het DTI System?

Niet-invasieve oplossing dat ervoor zorgt dat elk ingrediënt ongeacht zijn polariteit (niet mogelijk bij iontoforese) en zijn cosmetische formule (geldig voor elk huidverzorgingsproduct) laat indringen in de huid.

De technologie Duty Cycle is een systeem dat golven uitzendt via pakjes zodat de losgelaten energie juist gedoseerd wordt. Zo kunnen we de energie loslaten op het gewenste huidniveau (opperhuid, lederhuid of onderhuid).

Het is een meer complete en veelzijdige strategie van huidpenetratie omdat er een grote verscheidenheid aan behandelingen toelaat omdat we de ingrediënten op het gewenste huidniveau loslaten.

Hoe werkt het DTI System?

Eerste fase

Het product wordt beter insluisbaar gemaakt waarbij de hoornlaag zich openstelt voor opname van de actieve werkstoffen.

Tweede fase

Het transport van het ingrediënt naar de gewenste huidlaag.

  • Dankzij het piëzo-elektrische effect : activering van het celmetabolisme
  • Verhoging van de elektrische conductiviteit en de doorlaatbaarheid van het cellulaire plasmamembraam.
  • Wanneer de voltage die de diëlektrische rigiditeit rond het plasmamembraan overstijgt, worden tijdelijk poriën gevormd.
  • Het product heeft zo de mogelijkheid om door de poriën een heel kleine periode (nanoseconden) te doordringen. Na deze periode worden de poriën die zich gevormd hebben, gesloten.

Deze techniek is zeer geschikt voor:
– slappe huid
– rimpels
– vochtafdrijving
– verstrakking
– couperose

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit