Botuline Toxine (in de volksmond vaak Botox genoemd) wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Door de arts Babak Mahdavian Delavary wordt het merk Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere Botox producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Bocouture waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

 

1 zone: €150, 2 zones: €275

Huidreactie
U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelende zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg. De duur van de behandeling – 20 minuten

Duurzaamheid
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden. Interval – 3 maanden

Advies
Wij adviseren je 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij je zult zweten. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan onze specialist wat je kunt verwachten.

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit