borstel

Borstelmassage & lichaamspakking €69,50

Wat is droog borstelen?
Droog borstelen is eigenlijk niets anders dan de droge huid met een harde borstel borstelen. Op zich niet zo vreemd, want de huid is ook een orgaan zoals de darmen en lever. Indien we deze niet van afvalstoffen ontdoen, worden deze weer door de huid geabsorbeerd. Weg met die afvalstoffen dus! Door het borstelen stimuleer je de ontzuring en daarmee het ontgiften van de huid. Je stimuleert de doorbloeding, de stofwisseling, je verwijdert dode huidcellen, stimuleert cel vernieuwing en houdt de poriën van de huid open. Hierdoor zal de huid in staat zijn afvalstoffen en opgehoopte gifstoffen beter af te voeren in plaats van op te nemen. Bovendien wordt de huid strakker, zachter en gladder, vermindert het cellulite en stimuleert het lymfestelsel.

Wat is een bodywrap?
Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een echte opkikker te geven bevatten vaak heilzame ingrediënten. De stofwisseling van uw lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam wordt ontgift, gevoed en verzorgd. Afvalstoffen worden uitgedreven en mineralen worden via de huid toegevoegd.

Waarom de combinatie?

Hoe mooi is het dat alle afvalstoffen die los worden gemaakt tijdens de massage m.b.v. een pakking gelijk grotendeels afgevoerd kunnen worden?

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit