Bindweefsel- pincementmassage
Deze massage is een huidverbeterende massage met als doel de huid te verjongen en te verstevigen maar vooral gezond te maken. Door de stevige massage in het gezicht, hals en/of decolleté wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Hierdoor is de huid beter doorbloed en zijn de celwanden beter in staat voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door deze aanpak krijg je een gezondere en stevigere huid met een egale gloed en een frisse uitstraling!
Deze massage wordt zonder tussenstof gedaan en kan vrij pittig zijn maar is een geweldige manier om de huidconditie te verbeteren want de aanmaak van collageen en elastine wordt sterk gestimuleerd. De behandeling verhoogt de doorbloeding, verbetert de zuurstoftoevoer en activeert de huidstofwisseling en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels en kraaienpootjes worden minder zichtbaar maar ook littekens, striae en pigmentvlekken.

Wat doet een bindweefselmassage voor je gezicht?
Collageen zit in het bindweefsel en is een eiwit dat ervoor zorgt dat de huid stevig blijft. Elastine is ook een eiwit maar zorgt voor de elasticiteit/veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, maakt de huid minder collageen en elastine aan en de celvernieuwing van 28 dagen wordt vertraagd. Door de diepe massagetechnieken die op de spieren en onderhuids bindweefsel inwerkt vervormen de bindweefselcellen en wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing. De fibroblasten worden aan het werk gezet. Dit zijn vezels in de huid die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, wat je huid steviger en soepeler maakt.

Welke resultaten kan ik van een Bindweefselmassage verwachten?

 • Verbetering van de huidconditie en weerstand
 • Versnelde celdeling, waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
 • Betere doorbloeding van de huid
 • Betere zuurstoftransport door de huid
 • Hogere opname van werkstoffen door de huid
 • Minder rimpels/lijntjes, kraaienpootjes en littekens
 • Versteviging van onderhuids bindweefsel
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Preventie huidveroudering
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Voorkomt vochtophopingen
 • Voorkomt verslappingen

Bindweefselmassage is als TOPSPORT voor je huid.
Eenmalig is het een lekkere boost voor de huid maar wil je voor de huidverbetering gaan dan is het topsport! Op de sportschool moet je ook werken voor het resultaat. Kies daarom voor een kuur. De verklevingen worden opgeheven en jouw huid krijgt een professionele training met een zichtbaar resultaat. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Na deze topprestaties kun je dit resultaat met onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen waarbij ook de bindweefselmassage is toegevoegd één keer in de 4-6 weken goed onderhouden.

Losse behandelingen
Elke behandeling begint met een oppervlakte reiniging en eindigt met een op jouw huid afgestemde crème met actieve ingrediënten.

 1. Brons: bindweefsel gezicht: €49,50 (30 minuten)
 2. Zilver: bindweefsel gezicht, hals & decolleté: €75 (45 minuten)
 3. Goud: bindweefsel gezicht, hals & decolleté + vitaminecocktail aangepast op huidtype of probleemhuid (droge- vochtarme of vette huid, lijntjes/rimpels, elasticiteitsverlies, littekens, veroudering, verslapping, kleine irritaties, acne, zonschade, pigmentvlekken) én masker boordevol actieve werkstoffen: €95 (60 minuten)

Topsport prestaties
Onderstaande kuren bestaan uit 5 weken lang 1x per week intensief sporten (de bindweefselbehandeling) Ook hierbij begint elke behandeling met een oppervlakte reiniging en eindigt met een op jouw huid afgestemde crème met actieve ingrediënten.

 1. Brons €235:  5x bindweefsel gezicht
 2. Zilver €360:  5x bindweefsel gezicht, hals & decolleté
 3. Goud €450:  5x bindweefsel gezicht, hals & decolleté + vitaminecocktail en/of fruitzuren + masker, allen aangepast op huidtype of probleemhuid (droge- vochtarme of vette huid, lijntjes/rimpels, elasticiteitsverlies, littekens, veroudering, verslapping, kleine irritaties, acne, zonschade, pigmentvlekken)

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit