anti-cellulite-klein1

Bij cellulite is doorzettingsvermogen een belangrijke eigenschap die nodig is om dit hardnekkige probleem aan te pakken.

Deze aandoening ontstaat door processen in het vetweefsel onder de huid. In de dikke laag vetrijk bindweefsel (dat bij iedereen aanwezig is) onder de huid waar de collagene en elastine vezels een netwerk vormen, komen groepjes vetcellen voor. Deze vetcellen kunnen zich volzuigen met vet, ze klonteren samen tot druiventrosjes en vormen zo een reservelaag vetweefsel. Deze bindweefsellaag is ook in staat tot het vasthouden van vocht.

Deze verstoringen zien wij als sinaasappelhuid: de stofwisseling vertraagt zich, afvalstoffen hopen zich op, door de slechte doorbloeding is er weinig aanvoer van voedingsstoffen, het collageen wordt broos en star, de elastinen worden kwetsbaarder, vetcellen verharden zich en de normale opbouw van cellen stagneert.

Invloeden die hiertoe kunnen leiden zijn o.a.: hormonale stoornissen, circulatiestoornissen, verkeerde voeding, invloeden van buitenaf, roken, erfelijkheidsfactoren etc. Met andere woorden: het kan bij iedereen voorkomen.

De kuurbehandeling die geadviseerd wordt zal bestaan uit een combinatie van pakkingen en speciale massages.

Een kuur bestaat uit 10 behandelingen en kost €799,00 (slechts €79,90 per behandeling van 60 min) of 12 behandelingen: €875 (€72.90)

BEHANDELINGEN DIE HIER ONDER VALLEN

Anti-cellulite / afslank massage kuur

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit