pbserum-bindweefsel

Heeft u last van cellulite, striae, een verslapte huid of plaatselijke vetophopingen?

De pittige anti cellulite behandeling met een combinatie van diversen technieken kan hier uitkomst bieden. Gemiddeld zijn er tussen de 10-16 behandelingen nodig om hier grotendeels mee af te rekenen.

In kuurverband komen o.a. de volgende technieken aan bod:
bindweefseltechnieken, cupping, honing- bindweefsel, droogborstelen, ijsmassage, bodywraps.

Wel moet het van twee kanten komen. De behandelingen zijn vrij intensief maar u moet ervoor zorgen dat er gelet wordt op de voeding, beweging e.d. want wonderen verrichten doen wij helaas niet.

Het gevreesde woord: cellulite

Wanneer we de kuiltjes in onze benen en billen zien, denken we meteen aan het gevreesde woord cellulite. Een lastig probleem waar veel vrouwen zich aan storen. Cellulite wordt in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd.

Vaak horen we van vrouwen dat ze al veel hebben gedaan aan cellulite, maar er niet echt van af komen. Er zijn veel producten die claimen je van cellulite af te helpen, terwijl dit niet het geval is. Ze kunnen wel bijdragen aan een vermindering er van. Echter is er vaak meer voor nodig om cellulite te laten verdwijnen.

Is er eigenlijk wel een oplossing?

Jazeker! Wij werken met PBSerum Cosmeceuticals en hebben zeer krachtige producten die gepatenteerde gevriesdroogde enzymen bevatten en diep in de huid het cellulite probleem kunnen aanpakken. Vanuit verschillen invalshoeken. Ook wij krijgen bij Hony Beauty vaak de vraag of PBSerum dan wel dé oplossing is en of we resultaten kunnen garanderen. In dit artikel leggen we uit waarom cellulite zo’n lastig probleem is. En wanneer je het meeste resultaat boekt met het behandelen ervan.

Verschillende soorten cellulite

Wist je dat er meerdere soorten cellulite zijn? Er zijn drie verschillende soorten cellulite en ze hebben alle drie één ding gemeen. Ze hebben namelijk allemaal invloed op het zelfvertrouwen van veel vrouwen. In de meeste gevallen heeft een vrouw meer dan één soort cellulite, wat het behandelen er van dan ook in de meeste gevallen lastig maakt.

Zachte cellulite

De eerste vorm van cellulite is adipeuze cellulite, ook wel zachte cellulite genoemd. Adipeuze cellulite betreft een ophoping van vetten, die door het lichaam zelf niet voldoende kunnen worden afgebroken. In meer dan 80% van de gevallen bestaat het probleem cellulite uit adipeuze cellulite in combinatie met een of twee van de andere twee soorten cellulite.

Harde cellulite

Een andere vorm van cellulite is fibrose cellulite, ook wel harde cellulite genoemd. Fibrose cellulite bestaat uit ophopingen van bindweefsel, met name bestaand uit collageen weefsel. Deze verklevingen en inkapselingen zorgen voor ophopingen van collageen, wat de huid naar buiten drukt en de zogenoemde sinaasappelhuid structuur heeft.

Oedemateuze cellulite

En de derde vorm van cellulite is oedemateuze cellulite. Deze vorm van cellulite is de minst voorkomende en bestaat uit ophopingen van vocht. In veel gevallen veroorzaakt door een slechte doorbloeding in de verschillende huidlagen.

Hoe behandel je cellulite nu optimaal?

Aangezien cellulite in de meeste gevallen uit meerder soorten cellulite bestaat en cellulite in de diepere huidlagen voorkomt, is het van groot belang dat er als eerste door een professional wordt vastgesteld welke soorten cellulite van toepassing zijn, voordat er een behandelplan kan worden opgesteld.

Enzymen breken het probleem af, niet je cellen

PBSerum Cosmeceuticals heeft enzymen ontwikkeld en deze in haar producten gevriesdroogd om 100% pure ingrediënten te realiseren die tijdens behandelingen worden aangemaakt en ingezet. De enzymen breken het probleem af, niet de cellen. Een van de krachtige speerpunten van PBSerum Cosmeceuticals is dat behoud van lichaamseigen cellen het uitgangspunt is geweest bij de ontwikkeling van de enzymen.

Het aantal behandelingen en de frequentie ervan is vaak hoog, aangezien cellulite dieper in de huid voorkomt en ingrediënten en technieken dieper in de huid moeten komen om het goed aan te kunnen pakken. Daarom is herhaling van behandelen, meestal twee keer per week, van groot belang. Volhouden en je aan de gestelde protocollen houden is een must.

Enzymen injecteren?

Wanneer de enzymen direct in de cellulite massa worden geïnjecteerd, dan is er geen aanvullende mechanische techniek nodig om cellulite af te breken en is er na enkele behandelingen intens zichtbaar en mooi resultaat. Echter dit is alleen mogelijk wanneer een BIG geregistreerd arts deze injecties uitvoert.  In dit geval wordt er een afspraak gemaakt met onze cosmetische arts.

Wat onze specialisten aanbieden is een combinatie van mechanische technieken die worden gecombineerd met de gevriesdroogde enzymen van PBSerum Cosmeceuticals. Het lichaam wordt door middel van apparatuur gestimuleerd processen op gang te brengen die vermindering van cellulite bevorderen. De enzymen zijn de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft deze processen krachtig en kwalitatief uit te voeren. Het probleem wordt in de kern afgebroken en het lichaam wordt gestimuleerd dit af te voeren en het lichaam te verstevigen.

De drie enzymen van PBSerum Cosmeceuticals:

De kracht van de enzymen van PBSerum Cosmeceuticals is dus dat ze het probleem in de kern afbreken, waar het lichaam dit zelf niet of onvoldoende kan. Bij de behandeling van cellulite kunnen drie verschillende soorten enzymen worden ingezet.

Lipase PB500 enzymen (SLIM), gericht op adipeuze cellulite, verbreken vetverbindingen (triglycerides) en zetten deze om in glycerol en vrije vetzuren. Waarbij het DNA van de enzymen is aangepast en ze niet gevoelig zijn voor hormonale invloeden. Kortom, ze werken dus altijd.

Collagenase PB220 enzymen (SMOOTH), gericht op fibrose cellulite, breken collageenverklevingen af, waardoor naast de collageen ophopingen, de ingekapselde vetten, gifstoffen en het opgehoopte vocht vrij komen om door het lichaam te kunnen worden afgevoerd. De huid ontspant en de zogenoemde sinaasappelhuid structuur neemt af.

Hyaluronidase PB3000 enzymen (DRAIN), gericht op oedemateuze cellulite, zetten vochtophopingen (proteoglycanen) om in monosacharides, welke door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Deze enzymen worden naast het probleem cellulite vaak ingezet om hyaluronzuur-fillers die fout zijn gezet of een verkeerde uitwerking hebben, af te breken. Door de vriesdroogtechniek blijven de enzymen 100% van kracht en puur, totdat ze worden aangemaakt en gebruikt.

Een losse behandeling ter kennismaking of onderhoud:
1 zone (benen, billen) 30 minuten € 55
2 zones ( benen, billen, buik) 45 minuten € 67,50
3 zones ( benen, billen, buik, armen of benen, billen, gezicht) 60 minuten € 75
Kuur 1 zone Kuur 2 zones Kuur 3 zones
10 behandelingen: €405 10 behandelingen: €540 10 behandelingen: €675
12 behandelingen: €540 12 behandelingen: €612 12 behandelingen: €765
16 behandelingen: €576 16 behandelingen: €768 16 behandelingen: €960
Een kuur op maat gemaakt met de enzymen van PBSerum Cosmeceuticals hebben een meerprijs van €155 (bij kuur van 10x), €180 (bij kuur van 12x) of €232 (bij een kuur van 16x). 
germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit