cellulitis-2

De onderstaande pakkingen zijn i.c.m. een stevige anti-cellulite massage een ideaal hulpmiddel bij het verstrakken/verstevigen van het lichaam bij het afvallen en het aanpakken van cellulite e.d.

Het gaat hierbij om een kuur van 10 behandelingen van elk 90 minuten. In deze 75-90 minuten krijg je een scrub/peeling, een stevige anti-cellulite massage (deze kan op de probleemzones soms pijnlijk zijn) en een gehele lichaamspakking om de behandeling compleet te maken.

In de zomermaanden kiezen wij graag voor een ‘zomerpakking’

Deze heerlijke pakking bestaat uit een geconcentreerd serum dat slechts dun op de huid hoeft te worden aangebracht.

De aha’s zorgen voor een goed vochtherstel van de huid, de laminaria algen stimuleren de stofwisseling, cafeïne en klimop voeren vocht af, paardestaart verstevigt het bindweefsel en de wilde kastanje en arnica hebben een gunstige invloed op de circulatie en het bindweefsel van de vaatwandjes. Dit is dan ook de reden dat deze pakking zonder warmtedeken wordt gebruikt en wij het zomerpakking noemen.

In de wintermaanden kiezen wij vaak voor de algenpakking

Deze algen gelpakking is met name in de wintermaanden onmisbaar bij detox- en afslankprogramma’s of om je weer fit te laten voelen. Het is een pakking met warmtedeken, sterk geconcentreerd aan werkstoffen waaraan bovendien essentiële oliën zijn toegevoegd. Het remineraliseert, ontgift en herstelt het vochtgehalte in de huid.
Contra-indicatie: overgevoeligheid voor jodium.

Werking

  • remineraliseren: de algen gelpakking is rijk aan mineralen en oligo elementen uit bruine algen die onmisbaar zijn voor een goede stofwisseling. De algen gelpakking stimuleert de celstofwisseling.
  • activeert de stofwisseling: fucus en laminaria algen zijn rijk aan mineralen en oligo elementen die in combinatie met essentiële oliën de celstofwisseling en de micro circulatie stimulerende afvalstoffen afvoeren.
  • vocht herstellen: de algengel is een exclusieve samenstelling van polysacchariden uit zee die een optimaal vochtherstel van de huid garanderen. Deze behandeling stimuleert niet alleen het afslankproces maar maakt de huid ook zichtbaar soepeler en zachter.
  • Essentiële oliën: grapefruit, cypres, marjolein, rozemarijn.
gdc_logo
provoet-klein-wit
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane