Hoe zit het met onze huidverbetering/huidvernieuwing?

Wij kunnen als consument uit zoveel behandelingen, apparaten en producten kiezen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Hony Beauty  werkt met o.a. Germaine de Capuccini, een Internationaal top 5 cosmeticamerk. Cosmeticaproducten enkel te gebruiken door opgeleide specialisten. Dierproefvrij en volledig met plantaardige ingrediënten.

Daadwerkelijke huidverbetering met efficiënte en bewezen producten met een medisch esthetische achtergrond (ook voor thuisgebruik) en met bewezen effectieve apparatuur en peelings die jouw huid versterken, egaliseren en laten stralen.

Daarom biedt Hony Beauty nu op veler verzoek de all-in abonnementen! Wat verstaat Hony Beauty onder all-in?

Microdermabrasie, Dermaplaning, Zuurstoftherapie, Bindweefsel- Kirei-, Kobidomassage, Microneedling (Dermatech Pen), Peelings (o.a. AHA, BHA), en/of dergelijke in combinatie met de juiste huidverbeterende verzorgingsproducten met hoge concentraties aan actieve bestanddelen, stimuleren en herstellen jouw huidactiviteit.

Met een all-in abonnement blijf je werken aan natuurlijke schoonheid, huidconditie en ontspanning en ben je elke dag van het jaar verzekerd van een zuivere en egale stralende huid die in optimale conditie verkeert. Daarbij grijp je nooit mis met de belangrijkste producten voor thuisgebruik!

Tijdens een (gratis) intake en uitgebreide huidanalyse en meting met fotoapparatuur, krijg je van ons een eerlijk advies  en kunnen wij samen met jou een op maat gemaakte behandelplan opstellen. We richten ons op wat je huid nodig heeft, wat jouw wensen en of problemen zijn én hoe we samen met jou gaan werken om jouw huid in topconditie te krijgen én houden! Naast de conditie van de huid wordt er ook volop aandacht besteed aan diverse andere huidproblemen zoals zonbeschadiging, (ouderdom)vlekjes, roodheid in het gezicht, pigmentstoornissen en rimpels.

Welke beauty all-in abonnementen bieden wij aan? 

(behandelingen inclusief onderstaande producten voor thuisgebruik)
NB:

Extra’s voor abonnementhouders:

  • standaard 10% korting op de aankoop van alle eventuele overige producten (bijvoorbeeld een masker, zonnebrandcrème, wimperserum etc. m.u.v. aanbiedingen; dan is het 5%)
  • elke 4 maanden een nieuwe huidanalyse, deze vergelijken en indien nodig de behandeling bijsturen
  • 2 x per jaar deelname aan een workshop of presentatie

 

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit