All eyes on you: de perfecte combinatie van de ogen, want ja het oog wil ook wat! Deze behandeling bestaat uit:

Lashlift

Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Wenkbrauw Styling

Dankzij deze unieke behandeling zijn perfecte wenkbrauwen ook voor jou beschikbaar! Wenkbrauw styling is meer dan alleen wenkbrauwen epileren of waxen. Een goed gevormde wenkbrauw laat de ogen groter lijken en de oogleden minder hangend.
Tijdens het eerste bezoek worden de wenkbrauwen uitgemeten, bijpassend bij de stand van jouw ogen en gezichtsvorm. Dan worden jouw wenkbrauwen geverfd, gethread, geknipt; op weg naar jouw perfecte wenkbrauwen

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit