AFSCHEID

AFSCHEID

Met pijn in mijn hart heb ik één van de moeilijkste beslissing van mijn leven moeten nemen.
Door de huidige omstandigheden (corona, huurverhoging) ga ik in 2021 op zoek naar een nieuwe passie in mijn leven en zal m.i.v. 1 maart a.s. het bijltje erbij neerleggen
.
Omdat ik zo ontzettend veel om mijn vak en mijn klanten geef, voelt dit onwerkelijk en doet dit ongelofelijke pijn maar ik moet wel realistisch blijven.
Zoals jullie van mij gewend zijn speel ik graag open kaart en dat zal ik hierbij ook doen. Ik vraag jullie wel vriendelijk om dit besluit te respecteren en omdat het mij zo aan het hart gaat probeer ik hieronder de evt. vragen van jullie te beantwoorden want eerlijk gezegd zal ik daar niet de energie voor hebben. Ik moet dit nu eerst zelf een plekje gaan geven.

Vanaf maart 2019 heb ik enorme kosten gemaakt met de verhuizing naar mijn nieuwe pand, de eerste coronasluiting in maart 2020 hakte erbij in en maakte het niet makkelijk (voor vrijwel alle ondernemers). Maar gelukkig heb ik dit kunnen opvangen. Maar… zo ben je de gaten nog aan het dichten en zo komt er gewoon wéér een Lockdown. Qua omstandigheden begrijpelijk maar hier heb ik wel mijn grens moeten trekken, zeker ook omdat én de huur omhoog gaat én je weer voor een paar jaar ergens aan vast zit (zo voelt dit nu). Nu zal de huidige Lockdown zeer waarschijnlijk weer verlengd worden en de hele nasleep zal zéker nog 6-12 maanden duren met alle restricties die hierbij komen kijken. Dus voordat je weer vol gas kunt gaan ben je echt wel een jaar verder en heb dus het voor mij verstandige besluit genomen om de zaak m.i.v. 1 maart te sluiten.

Ik hoop dat wij voor deze tijd nog open kunnen zodat ik iedereen nog een laatste keer kan vertroetelen en  persoonlijk gedag kan zeggen.

Ja, een moeilijke verdrietige keuze maar uiteindelijk zal ik hier ook wel weer veel voor terugkrijgen. Waar een deur dichtgaat zal er ook weer één openen!

Als de Lockdown verlengd wordt wil ik jouw favoriete producten komen bezorgen.
Woon jij in Diemen of de directe omgeving?
Geef je bestelling door, dan zorg ik dat ik op de afgesproken dag en tijdstip jouw producten bezorg.Woon jij wat verder weg of wil je producten bestellen voor iemand anders? De producten kunnen uiteraard ook verstuurd worden.

Heb jij één of meerdere producten gekocht? Ik heb een aantal leuke filmpjes van sommige producten en ik heb een leuk filmpje van een diy gezichtsmassage. Deze kan ik jou dan mailen.

Stuur een mail met jouw bestelling en gewenste leveringsdag/tijd, ontvang van mij een betalingslink en na ontvangst van de betaling kijken we samen welke dag/tijd ik jouw bestelling kom bezorgen.

Gelukkig staan er niet al te veel cadeaubonnen open. Ik wil je bij deze dan ook vragen dat als jij nog in het bezit bent van een geldige cadeaubon om een afspraak in te plannen voor 1 maart om deze nog te kunnen verzilveren.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om i.p.v. een behandeling producten aan te schaffen van Germaine de Capuccini, Prescription, Bellapiere etc.
Alle biedt ik aan met een korting oplopend tot 40%.

www.honybeauty.nl
Arent Krijtsstraat 15
1111 AG Diemen

Ons mailadres is:
info@honybeauty.nl

BTW:

Na 1 maart blijft onze medische pedicure Saadia blijft nog voor 2 dagen werkzaam in Amstelveen  
Maar zoals jullie weten heeft Saadia nu ook haar eigen praktijk aan huis geopend. Je kunt met haar een afspraak inplannen online of telefonisch contact met haar opnemen. Maar hopelijk zien wij jullie nog voor maart zodat iedereen persoonlijk kan doorplannen.

 

 

germaine-de-capuccini
bellapiere
italwax-logo
1a0108f44f0883ee0575cf44ae1c85a5
marcinbane
alma-logo-wit
revital-logo-wit